uudet silmälasit

Silmälasit netistä ensimmäistä kertaa elämässäni

Silmälaseja olen käyttänyt jo vuosien ajan, ja päässäni on ollut koko ajan se yksi ja samainen pari. Nyt kuitenkin alkoi vaimolta tulla jo sen verran kommentteja niiden kunnosta, että päätin sitten lopulta vahvan suostuttelun jälkeen hankkia lopulta ne uudet silmälasit. Ja tällä kertaa tilasin ne netin kautta.

Miksi silmälasit netistä

Oon aika huono ostamaan juttuja netistä, mutta kuitenkin päädyin sitten ostamaan silmälasit netistä. Miksi näin? No se on ihan hyvä kysymys, sillä lasien osto verkosta on varmaan paljon harvinaisempaa kuin ostaa ne optikolta tai jostakin kaupasta läheltä. Syy miksi näin en tehnyt on kuitenkin selkeä. Nimittäin tarjonta tällä Joensuussa oli niin huono!

Kävin kyllä välillä tauoilla kattelemassa tota valikoimaa, mutta niillä oli joko tosi vähän tarjolla laseja ylipäätänsä, tai sitten ne yleensä oli vain sellaisia aika perusmallisia ja hyvin samanlaisia. Itse halusin nyt hankkia hieman erilaiset silmälasit, joita ei ilmeisesti oikein myydä täälläpäin. ainakaan en niitä nähnyt missään.

Sitten kun kurkkasin netistä, niin siellähän oli ihan älyttömästi erilaisia laseja. Joten pakkohan se oli sieltä ne sitten ostaa.

Eka päädyin googlen kautta sellaiselle sivulle kuin lasitnetistä.fi , joka sai mut varmistamaan, että kyllä, tämä on se paras tapa hankkia silmälasit. Sen jälkeen paremmat ohjeet vielä ja listan nettikaupoista löysin tältä sivulta, jonka kautta sitten aloin noita sen suosittelemia kauppoja katsella.

Yhden illan käytin siihen, että katselin ja vertailin hintoja, malleja ja muita ehtoja noissa kaupoissa. Sitten löytyin ne ihanat lasit, eli Carreran sellaiset hauskat ja aika modernin näköiset, semmoset isot ja pyöreät linssit omaavat silmälasit. En ehkä saa laittaa tota kuvaa tähän mun sivulle, mutta siis hankin tälläiset lasit.

Noi on ehkä hieman perinteiset, mutta ei yhtään niin tylsät kuin suurin osa noista malleista mitä kattelin. Noi on tyylikkäät, ja musta ainakin tosi hienot. Eikä niitä tuu vastaan ainakaan täällä Joensuussa kovin usein. Tai en oo ainakaan itse nähnyt vielä kenelläkään muulla.

Ja jopa vaimoki on tykännyt ihan, ja antanut mun niitä pitää. Välillä se vähän kauhistelee sitä mitä oon hankkinut ja laittanut päälle, mutta näihin laseihin sillä ei ollut mitään valittamista. Hyvin ostettua siis.

Nyt sitä kelpaa taksia ajella, kun näkee taas niin saakutin hyvin jokapuolelle. Kyllähän noi edelliset lasit oli paljon huonommat, nyt sen huomaa kun sai kunnon vertailukohdan. Nyt on hyvä, ja olen kyllä tyytyväinen uusien silmälasien omistaja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *