Lomamatka Turkkiin nyt varattu

Varattiin eilen halpalähtö Turkkiin, Antalyaan. Aikaisemmin ei olla Turkissa käyty, onko teillä lukijoilla kokemuksia?  Upealta vaikuttaa kun googlettelin kuvia paikasta ja toki tietoa olen hakenut netin kautta. Edessä viikon reissu rentoutumista kesätöiden jälkeen. Jaksaa taas uurastaa syksyn. Huoh, olen ehkä hieman innoissani. Tsekkailin että vesipuistoja löytyy, on hienoja historiallisia rakennuksia, vesiputouksia, mahdollisuus vihdoin uida sen delfiinin kanssa ja ostosmahdollisuudet on hyvät. Ruoka mitä mahtavinta ja ilma kuumaa, vesi lämmintä. Olihan sitä jo ikävä tuota korallinväristä merivettä. Upeat maastot houkuttelee tutustumaan kävellen  tai vaikka pyörän selässä, ehkä.:) Tällaista hehkutusta ja pikkaisen tunnelmointia kuvien kera.:) Viikko alkaa siis iloisissa merkeissä tulevaa matkaa ajatellen. Muuten olen aika väsynyt, ohjauksissa loppui teho. Nyt ajoissa nukkumaan. Mukavaa alkanutta viikkoa!

turkkiin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *